GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αχτσιόγλου: Περισσότερες από 320.000 νέες θέσεις εργασίας αφότου παραλάβαμε

"Το τελευταίο χρονικό διάστημα, σημειώνεται μία θετική δυναμική στο ζήτημα της ανεργίας, το οποίο, ωστόσο, παραμένει το βασικό κοι...


"Το τελευταίο χρονικό διάστημα, σημειώνεται μία θετική δυναμική στο ζήτημα της ανεργίας, το οποίο, ωστόσο, παραμένει το βασικό κοινωνικό πρόβλημα της χώρας" δήλωσε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξη στην ΕΡΤ1.
Όπως είπε, το ποσοστό της ανεργίας, για τον Απρίλιο του 2017, ανήλθε στο 21,7%, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, "πέντε μονάδες κάτω από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση". Τόνισε δε ότι, από το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, που αποτυπώνει το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης (προσλήψεις-αποχωρήσεις), καταγράφεται θετικό ισοζύγιο κατά 260.000 θέσεις εργασίας, για το πρώτο εξάμηνο του 2017.
"Από τη στιγμή που παραλάβαμε μέχρι τώρα φαίνεται ότι έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 320.000 νέες θέσεις εργασίας. Υπάρχει μία θετική δυναμική. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο και δεν εντείνουμε τις προσπάθειές μας" σημειώνει η υπουργός Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση