GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

54 πυρκαγιές σε ένα 24ωρο - Ποια είναι η κατάσταση στα ενεργά μέτωπα

Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 54 δασικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, οι οποίες τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Όσο...


Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 54 δασικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, οι οποίες τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες πυρκαγιές, η κατάσταση έχει ως εξής:

Η φωτιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση προχθές το απόγευμα, στην περιοχή Καλύβια Θορικού Αττικής είναι οριοθετημένη, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα 20 ατόμων, 2 υδροφόρες των ΟΤΑ, 8 υδροφόρες από την Περιφέρεια Αττικής και 2 ειδικά μηχανήματα βαρέως τύπου.

Οριοθετημένη είναι και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι, στην περιοχή Άγιος Παντελεήμονας Αναβύσσου Αττικής, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν τώρα 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Χωρίς ενεργό μέτωπο, αλλά με διάσπαρτες εστίες μέσα στην περίμετρο της καμένης έκτασης, είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Σπετσών. Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 32 πυροσβέστες με 12 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα 49 ατόμων, 2 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο, 3 υδροφόρες από την Περιφέρεια, 4 εθελοντές και 2 ειδικά μηχανήματα.

Σε ύφεση είναι πλέον και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, προχθές το μεσημέρι, σε δασική έκταση στην περιοχή Γλυκορίζι Μεσσηνίας, ενώ στο σημείο επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Επίσης, σε ύφεση είναι και οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν χθες στο Σουλινάρι Μεσσηνίας και στο Αδάμιο Αργολίδας. Για την κατάσβεση της φωτιάς στη Μεσσηνία επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ στην Αργολίδα 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση