GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΎΓΧΥΣΗ! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ με τις 8 χώρες στο Συνέδριο για τα "κομμουνιστικά εγκλήματα"

George J. Prokopakis Θαυμάστε τη δημοσιογραφική αλητεία! Το ευαγές ίδρυμα "Πρακτορείο" μεταδίδει πως στο Συνέδριο του Ταλίν έ...

George J. Prokopakis
Θαυμάστε τη δημοσιογραφική αλητεία!
Το ευαγές ίδρυμα "Πρακτορείο" μεταδίδει πως στο Συνέδριο του Ταλίν έλαβαν μέρος μόνον 8 από τις 27 χώρες της ΕΕ. Αναφέρει δε πως μόνο για τα κομμουνιστικά εγκλήματα μιλούσαν.
Ποιά η αλήθεια;
Από τις χώρες που έστειλαν αντιπροσωπείες, οκτώ έβγαλαν κοινό ανακοινωθέν ζητώντας Διεθνές Δικαστήριο για τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων.
Μπορείτε να διαβάσετε τα σκουπίδια των πρακτόρων, aka δημοσιογράφων του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο λινκ.
Η είδηση: http://bnn-news.com/countries-call-investigation-communist-crimes-132210
Δεν ντρέπονται για την αντιποίηση επαγγέλματος αυτοί οι απατεώνες;
Αυτά είναι τα fake news α λα γκρεκ.

Αυτό που έγινε ήταν ένα ξεχωριστό meeting με τη συμμετοχή χωρών που θέλουν διεθνή πρωτοβουλία για τη διαλεύκανση εγκλημάτων και απονομή δικαιοσύνης. Σ' αυτό το meeting συμμετέσχον οκτώ χώρες.
Το συνέδριο, Conference, άλλο πράγμα - η ολομέλεια, ας πούμε.
http://www.just.ee/.../conclusions_of_the_meeting_on_the...

Edited
Υλικό μου έστειλαν αυτοβούλως φεισμπουκικοί φίλοι. Δεν έχω άδειά τους να τους αναφέρω. Ας πούμε λοιπόν πως, η διαλέυκανση είναι συλλογική προσπάθεια.
--------------------------

 Στο περιθώριο του συνεδριου στην Εσθονια, 8 πρωην κομμουνιστικα κράτη
(Εσθονία, Λετονία, Λιθουανί , Πολωνία , Κραοτί , Ουγγαρία , Τσεχία και Σλοβακία)
εκαναν μια ξεχωριστή συνάντηση για να υπογραψουν ανακοινωθέν για περαιτερω δικαστική διερεύνηση των εγκλημάτων των κομμουνιστικων καθεστωτων.
Αυτη η ειδηση μεταφραστηκε (μαλλον απο την documentonews) ως " μονο 8 κρατη πηραν μέρος στο συνεδριο".
Η ειδηση εχει κανει ετσι τον γυρο του Διαδικτύου, ειναι fake news και την εχουν παρει και ποσταρει μεχρι κ υπουργοι κ εκπρόσωποι κομματων.
Φανταζομαι τα 8 κρατη αυτα δεν εχουν πειστεί απο τους Ελληνες που τους εξηγούν οτι "η ιδεα ειναι σωστη αλλα εφαρμοστηκε λάθος (ολες τις φορες)".
Συνεχιζουν να επιμενουν να πιστεύουν τα δικα τους ματια-αυτια-νεκρους τις δεκαετιες που τα έζησαν.
Τι ντροπή. Ειναι προφανως εγκάθετοι της αστικης ταξης (τους) και του παγκόσμιου κεφαλαίου.
Σημερα μαλιστα ακουσα οτι ο Αλητης ο Γκορμπατσωφ φταιει για την Σοβιετικη Ενωση. Αν δεν ηταν αυτος, θα συνεχιζε η λαμπρη της πορεια κ δεν θα ειχε διαλυθεί ο ανατολικός παράδεισος.
Τσ τσ τσ.
-------------------------------
α





Μόνο 8 από τις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε. συμμετείχαν στο συνέδριο της Εσθονικής Προεδρίας
Μόνο οκτώ από τις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε. συμμετείχαν σήμερα στο συνέδριο που διοργάνωσε η Εσθονική Προεδρία αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων.
Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την έκδοση διακήρυξης την οποία υπογράφουν οι εκπρόσωποι των εξής χωρών: Εσθονίας, Λετονίας, Λιθουανίας, Πολωνίας, Κραοτίας, Ουγγαρίας, Τσεχίας και Σλοβακίας.
Η σχετική ανακοίνωση έγινε από το αρμόδιο υπουργείο της Εσθονίας χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στο συνέδριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα συμπεράσματα του συνεδρίου που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης της Εσθονίας και τα οποία υπογράφονται από τις αντιπροσωπείες μόνον των 8 ευρωπαϊκών χωρών που συμμετείχαν, ουδεμία αναφορά γίνεται στα εγκλήματα του ναζισμού, παρόλο που υποτίθεται ότι ήταν το θέμα του συνεδρίου, αλλά γίνονται μόνο καταγγελίες κατά πρώην κομμουνιστικών καθεστώτων.
Η προσπάθεια εξομοίωσης των εγκλημάτων του ναζισμού και του κομμουνισμού στο συνέδριο αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αρνήθηκε να παραστεί στο συνέδριο καθώς επιχειρήθηκε ταύτιση του κομμουνισμού με τον ναζισμό. «Εμείς ποτέ δεν θεωρήσαμε ότι ο κομμουνισμός είναι μια εγκληματική ιδεολογία, όπως ο ναζισμός» είπε ο Σταύρος Κοντονής.
http://amna.gr/home/article/181014/Mono-8-apo-tis-27-chores-meli-tis-EE-summeteichan-sto-sunedrio-tis-Esthonikis-Proedrias

2 σχόλια

  1. Γιατί σβήσατε το Σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω τί σύμπτωση αυτές οι Χώρες (8)!!!

    Κάτι ήξερε ο πρώην Άμερικανός πρόεδρος όταν αποκάλεσε την Πολωνία "Την Νέα Ευρώπη" ως παραδειγματισμό για τους Άλλους!

    Επιπλέον η ... Διακήρυξη των ... 8 θα δοθεί στους Πατρώνες και Χρηματιστές του "Συνεδρίου" την Ε.Ε.! Μάλιστα η ημερομηνία παράδοσης της "Διακήρυξης" θα δοθεί στης 8 Του Σεπτεμβρίου! Και ξέρεται γιατί;;;

    Διότι το (8 και 8) 88 Είναι το "Συνθηματικό" ΤΩΝ ΝΑΖΙ και το όνομα (Χ.Α.) στα Λατινικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση