GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πως ήταν η "Μάντισσα" Μαρίνα Σάττι σε ηλικία 9 ετών

H Μαρίνα Σάττι είναι το κορίτσι θαύμα που κάνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Μετά το «Θα σπάσω κούπες» που έγινε viral, επανήλθε με τη...


H Μαρίνα Σάττι είναι το κορίτσι θαύμα που κάνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Μετά το «Θα σπάσω κούπες» που έγινε viral, επανήλθε με τη «Μάντισσα», το νέο της τραγούδι που έγινε viral με το που κυκλοφόρησε και μέσα σε δύο μήνες έχει πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ωστόσο, η νεαρή τραγουδίστρια διατηρεί χαμηλούς τόνους και θέλει να «μιλά» μόνο μέσα από τη δουλειά της.

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε στα social media αναρτήσεις της σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και τις επικείμενες δουλειές της.

Αυτή τη φορά η Μαρίνα άνοιξε το φωτογραφικό άλμπουμ των παιδικών της αναμνήσεων και βρήκε μια φωτογραφία από το παρελθόν της και συγκεκριμένα από το 1995, όταν ήταν ακόμα 9 ετών.

Αμέσως επέσπευσε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: «Όταν επιστρέφεις στο σπίτι κι ανοίγουν τα συρτάρια..».

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν... βροχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση