GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο "χτύπημα" από τον Δημήτρη Καμμένο: Σημαιοφόροι με κλήρωση σημαίνει αφανισμός των Aρίστων

Κριτική στην απόφαση για την επιλογή των σημαιοφόρων στις παρελάσεις στο Δημοτικό Σχολείο με κλήρωση, άσκησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτω...


Κριτική στην απόφαση για την επιλογή των σημαιοφόρων στις παρελάσεις στο Δημοτικό Σχολείο με κλήρωση, άσκησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος.
"Σημαιοφόροι με κλήρωση = Aφανισμός των Aρίστων!
Τι συμβολίζει η Σημαία μας ;
Η σημαία μας, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους, περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της ελληνικής ψυχής, εκφράζει την εθνική μας ενότητα, τη θρησκευτική μας πίστη, ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία, εμπνέει και μεταμορφώνει τους πολεμιστές σε ήρωες και μας ωθεί μπροστά, μόνο σε νικηφόρες μάχες.
Η σημαία δίνει υλική υπόσταση στην έννοια του Έθνους και σε αυτή οι στρατευμένοι ορκίζονται πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα.
Είναι προφανώς το σύμβολο της Αριστείας.
- Ποιός θα πρέπει να φέρει την Σημαία; O Άριστος ή ο κληρωτός;" έγραψε στο Facebook ο κ. Καμμένος, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι διαφοροποιήθηκε και στο άρθρο 3 του νομοσχεδίου για την Παιδεία, σχετικά με το άσυλο.

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος, έκανε ένα κολάζ από φωτογραφίες από μετάλλια που έχουν κερδίσει Έλληνες πρωταθλητές .
"Εδώ ορισμένοι Έλληνες τους οποίους ευνόησε η τύχη στην κλήρωση, και σήκωσαν την Ελληνική Σημαία" έγραψε.

1 σχόλιο

  1. Μιλάνε οι Άχρηστοι για Τους ... Αριστους!
    Κοίτα που φτάσαμε και ακόμη πάτον δεν είδαμε!

    Στην Χώρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση