GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO! Κόλαση φωτιάς στην Λ. Αναβύσσου, κάηκε σπίτι...

Φωτιά ξέσπασε στη Λεωφόρο Αναβύσσου στην παραλία Καλυβίων. Στο σημείο βρίσκονται 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα ενώ για την κατάσβεση της φ...


Φωτιά ξέσπασε στη Λεωφόρο Αναβύσσου στην παραλία Καλυβίων. Στο σημείο βρίσκονται 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς, πετούν και 2 ελικόπτερα. Αυτή την ώρα στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 6 μποφόρ ενώ στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες.
Στο βίντεο μάλιστα που έστειλε αναγνώστης του Press-Gr  ακούγεται ότι καίγεται σπίτι...

Για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα σε ελάχιστα 24ωρα οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Νοτιανατολικής Αττικής βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν πύρινο εφιάλτη που ξέσπασε εντός οικοπεδικών χώρων και ανάμεσα στα σπίτια. Οι φλόγες κύκλωσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα που άρπαξαν φωτιά και τραυματίστηκαν με εγκαύματα 3 πυροσβέστες από τους 4 που επέβαιναν σε αυτά. Τα τραύματά τους είναι περισσότερο στα χέρια, διακομίστηκαν στο 251 ΓΝΑ και αναμένεται ενημέρωση για την κατάστασή τους.

Οι φλόγες που απέκτησαν μεγάλη ταχύτητα εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή τύλιξαν ένα σπίτι στις φλόγες και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση σε οικόπεδα στην συμβολή της Λ. Αναβύσσου με την οδό Παπανδρέου στο Λαγονήσι, κυριολεκτικά ανάμεσα στα σπίτια.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 50 άντρες με 25 οχήματα, μαζί με τους εθελοντές, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα και από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα και προσπαθούν να θέσουν περίμετρο γύρω από τα σπίτια.
Στο σημείο απαγορεύεται η κυκλοφορία πλέον από την Τροχαία, με εξαίρεση βεβαίως τα οχήματα τις Πυροσβεστικής στην Λ. Αναβύσσου από το ύψος της Λ. Καλυβίων έως την Οδό Μονής Αρκαδίου και στην Λ. Αναβύσσου έως λίγο πριν την Παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα στην περιοχή είναι οι εξαιρετικά δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, εντάσεων 6-7 μποφόρ, ενώ σίγουρα θα τύχουν διερεύνησης από τις Αρχές τα περιστατικά απανωτών πυρκαγιών στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα από οικόπεδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση