GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο άνδρας που παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε την έγκυο σύντροφό του - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οδηγήθηκε σήμερα το πρωί (07-08-2017) ο 30χρονος, ο ...


Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οδηγήθηκε σήμερα το πρωί (07-08-2017) ο 30χρονος, ο οποίος χθες το μεσημέρι (06-08-2017) παρέσυρε και σκότωσε κατά λάθος την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του που ήταν 6 μηνών έγκυος, μέσα στη πυλωτή της οικίας που διέμενε το ζευγάρι, στην οδό Μέντας, στην Έξω Παναγίτσα.

Όπως αναφέρει το EviaZoom.gr, ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν ήξερε να οδηγεί και δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η 31χρονη του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ήταν μέσα στη πυλωτή καθώς ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Ο 30χρονος πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια. Κατά την διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Το ζευγάρι στο τέλος του μήνα σκόπευε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση