GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ η (πρώην ΠΑΣΟΚ-νυν ΣΥΡΙΖΑ) Κασιμάτη: "Νοσταλγός της Χούντας ο Αρκάς"

Με ένα κείμενο στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook η - προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ- βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη «απάντησε» στα δύ...


Με ένα κείμενο στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook η - προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ- βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη «απάντησε» στα δύο πρόσφατα σκίτσα του Αρκά και το ...τερμάτισε.

Αναλυτικά έγραψε:
Ο Αρκάς σήμερα εξαφάνισε τους χθεσινούς αντιπάλους κομμουνιστές από τη σκακιέρα του πολιτικού συστήματος, και τους έχει ρίξει στο μαύρο σκοτάδι του. Ταυτόχρονα, ως άλλη Φρειδερίκη, διερωτάται-ρωτάει τον Βασιλιά, τους στρατηγούς και τους στρατιώτες του, μήπως παραείναι όλοι τους δημοκρατικοί.

Ο σκιτσογράφος μείζονος αναφοράς της ακροδεξιάς πια Νέας Δημοκρατίας, απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών. Αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα.

Σημ.: Κατά τα άλλα δεν είναι με τον φασισμό, απλώς καταγγέλλουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Το δυστύχημα εν προκειμένω είναι πως η ανάγνωση της Ιστορίας δεν έχει ποτέ μονάχα ιστορικό ενδιαφέρον – έχει κυρίως πολιτικό, και αφορά στο παρόν και το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση