GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Επόμενος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης..."

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ Δεν ξέρω γιατί κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν στα όρια του στατιστικού λάθους...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

Δεν ξέρω γιατί κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν στα όρια του στατιστικού λάθους δημοσκοπήσεις των δημοσκοπήσεων "μυστικού χαρακτήρα" (βλέπε αυτή του ΑΠΕ) την υπεροχή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ έναντι του κ. Τσίπρα. Ο μόνος λόγος που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι ο αποπροσανατολισμός και η προπαγάνδα της κυβέρνησης που τελευταία βλέπει το παιχνίδι να... χάνεται αφού τα έσοδα πέφτουν και η οικονομία καταρρέει ενώ παράλληλα οι εσωτερικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ φοβίζουν τον πρωθυπουργό με αποτέλεσμα το Μαξίμου να διαρρέει αιφνίδιο ανασχηματισμό ακόμη και μέσα στον Αύγουστο.

Οι εκλογές ως σενάριο γίνονται εφιάλτης για το Μαξίμου αφού το κακό κλίμα θα οδηγήσει σε συντριβή την κυβέρνηση και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη επόμενο πρωθυπουργό.

Ο πανικός για τα μειωμένα έσοδα που δείχνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τελευταία αποτυπώνεται έμπρακτα με τα σημειώματα-προσκλήσεις πληρωμής που στέλνει ηλεκτρονικά στους πολίτες το Υπ.Οικονομικών σε όσους δεν πλήρωσαν την πρώτη δόση της εφορίας ενώ οι διακοπές μέσα στο καλοκαίρι που κάνει η ΔΕΗ και τα σημειώματα της ΕΥΔΑΠ για διακοπή ύδρευσης σε πολίτες που δεν κατάφεραν να είναι συνεπείς συμπληρώνουν τον όλο πανικό. Στο όλο κακό κλίμα να προσθέσουμε και τα "επιπόλαια" πρόστιμα που υποβλήθηκαν στα ανασφάλιστα οχήματα που ανάγκασαν την κυβέρνηση να τα πάρει πίσω!

Δεδομένο είναι πια ότι η κυβέρνηση κινείται σε... "τεντωμένο σχοινί" αφού όταν τελειώσουν τα χρήματα με τις τόσες απλήρωτες υποχρεώσεις της σε ιδιώτες και νέους διακαιούχους συνταξιούχους ο κ. Τσίπρας θα κλείσει την πόρτα του πολιτικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και θα περάσει το Μαξίμου ως πρωθυπουργός με την ΝΔ ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χαρακτηριστική και η απάντηση της ΝΔ για τις παραπλανητικές δημοσκοπήσεις που αναφέρει σχετικά:
«Το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι λειτουργεί μόνο ως φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου. Ο ξεπεσμός του στα αχνάρια της Ε.Ρ.Τ. δεν έχει προηγούμενο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει τα εξής: «Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Πρακτορείου κ. Μιχάλης Ψύλος, υπόλογος για το θλιβερό αυτό κατάντημα, δεν δικαιούται να παραμείνει ούτε μια μέρα παραπάνω στη θέση του. Το Πρακτορείο ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και δεν μπορεί να λειτουργεί ως παραμάγαζο κανενός».Σε υστερόγραφο η ΝΔ κάνει της εξής σημείωση: «Αναμένουμε άμεσα από το Α.Π.Ε. - Μ.Π.Ε. να δώσει στη δημοσιότητα τη δημοσκόπηση που επικαλείται. Σε διαφορετική περίπτωση ας μεταφέρει την έδρα του στο Μέγαρο Μαξίμου».
Αυτά αναφέρει σχετικά η ΝΔ για τις δημοσκοπήσεις ενώ εφιάλτης πρέπει να επαναλάβουμε για την κυβέρνηση είναι και οι νέοι συνταξιούχοι που δεν έχουν πάρει ακόμη την σύνταξή τους αφού θα χρειαστούν περίπου πρόσθετα 2 δις ευρώ όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα αποφεύγει αφού ξέρει ότι θα πρέπει να κάνει νέο μνημόνιο με νέα μέτρα. Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι να περιμένουν πολύ καιρό ουρά ακόμα συνταξιούχοι που δεν συνταξιοδοτούνται....

Συμπερασματικά: οι εκλογές είναι αναπόφευκτες για τον κ. Τσίπρα.
Ακόμα και τώρα ή το αργότερο το πρώτο-δεύτερο τρίμηνο του 2018.
Όσες και "κρυφές" και φυσικά και "δόλιες δημοσκοπήσεις" και αν διαρρεύσουν το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός

5 σχόλια

  1. Το διέταξαν οι Αποκιοκράτες;;; Και βγήκες Εσύ ως Τελάλης να ανακοινώσεις τον Καινούργιο Λακέ τον Kyriakouli;;; fuck all Lakedes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.15 Αυγ 2017, 3:00:00 μ.μ.

    Βλέποντας τον κατήφορο και το κατάντημα του Α.Π.Ε-Μ.Π.Ε, αναπολώ με συγκίνηση την εποχή που στη διοίκησή του ήταν ο αείμνηστος Ανδρέας Χριστοδουλίδης.
    Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kyriakoulis;; Αντε ΓΜΗΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Νίκος Κούτρικας ΈΓΡΑΨΕ, έγραψε έβαλε και τα αυτοκόλλητα του με τα σηματάκια της ΝΟΥ ΔΟΥ και είπε , ανασφάλιστα αυτοκίνητα , χρέη που χρωστάνε οι πολίτες κ.τ.λ ..ΤΙ ΔΕΝ ΈΓΡΑΨΕ Ο ΕΣΗΕΑΣ ..αν θα βγει ο Κούλης τι θα κάνει θα χαρίσει χρέη;; θα δώσει το ΕΚΑΣ; σύνταξης; θα υπάρξουν εργασιακά δικαιώματα;; θα κρατήσει τίποτα ΔΗΜΌΣΙΟ;;, υγεία ,παιδεία, νερό,ενεργεία!!!... ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΑ ΚΆΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ;; ΘΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ,ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΆΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΎΖΟΥ ΏΣΤΕ ΝΑ ΈΛΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΎΞΕΙ!!!! Η ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΤΑ ΔΆΝΕΙΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. - Τι συμβαίνει στην διεθνή σκακιέρα.

    Στη Βενεζουέλα υπήρξαν νεκροί από τις συγκρούσεις, που υποκίνησαν οι ΗΠΑ, ώστε να ελέγξουν τον πλούτο της χώρας. Ο Πρόεδρος Τραμπ απείλησε με στρατιωτική επέμβαση, ενώ ζήτησε κυρώσεις.

    ΗΠΑ: Παραστρατιωτικοί υποστηρικτές του Προέδρου Τραμπ (φασίστες - ρατσιστές) σκότωσαν τουλάχιστο 3 και τραυμάτισαν πάνω από 35 αντιφρονούντες σε συνεργασία με τους μπάτσους. Ούτε κυρώσεις, ούτε ταξιδιωτικές οδηγίες, κανένας κίνδυνος για τη δημοκρατία, δηλαδή τη δικτατορία των Πολυεθνικών.

    Η Βενεζουέλα διαθέτει 297,6 δις βαρέλια αποδεδειγμένων κοιτασμάτων πετρελαίου, φυσικό αέριο, γαιάνθρακα. Αξία: 34.900 δις $, σχεδόν 2 φορές το ΑΕΠ των ΗΠΑ!


    Η διαχείριση του καπιταλισμού, οποιαδήποτε μορφή κι αν έχει, φιλελεύθερη ή σοσιαλδημοκρατική, είναι σε αντίθεση με τα λαϊκά συμφέροντα κι ανάγκες» (ΚΚΕ). Χάρη στην «αφέλεια» του Μαδούρο περί «καπιταλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο», η χώρα του δεν μπόρεσε να αντέξει την επίθεση των ιμπεριαλιστών. Έτσι τα πιόνια τους άδραξαν την ευκαιρία.

    Η Βόρεια Κορέα: 20 περίπου ατομικές βόμβες. Καμία επέμβαση, κανένας πόλεμος με άλλες χώρες.

    ΗΠΑ: 7.000+ πυρηνικές κεφαλές, πολλές χιλιάδες ακόμα σε αποθήκευση. Χημικά - βιολογικά όπλα. Μόνο το 2016 οι ΗΠΑ έριξαν 26.171 βόμβες σε 7 χώρες. ΟΜΩΣ η Βόρεια Κορέα απειλεί την παγκόσμια ειρήνη σύμφωνα με το ΝΑΤΟ!

    Σύσταση δικαστηρίου Ανθρωπίνων δικαιωμάτων που θα δικάσει τον εγκληματία..Νομίζετε ότι αστειεύομαι!!! Ξέρω βέβαια πως δεν θα γίνει τίποτα από αυτά, αφού πρόκειται για τις ΗΠΑ. Κι εδώ ανισότητα. Θα έπρεπε όμως. Απλά τα αναφέρω για να μην ξεχνάμε με τι έχουμε να κάνουμε.

    Αυτά που γίνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τραγικά, αλλά αναμενόμενα. Ο Τραμπ είναι φασίστας. Ρατσιστής, μισογύνης, αδίστακτος, παρανοϊκός, ψεύτης. Ο τέλειος υποψήφιος μαζί με την Κλίντον για να εκτελέσει την πολιτική των Πολυεθνικών Εταιριών, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί εξουσιαστές.

    Οι εταιρίες με χαρά θα έμπλεκαν τις ΗΠΑ ακόμα και σε Παγκόσμιο Πόλεμο, αν δεν υπήρχαν τα πυρηνικά, οπότε το κόστος είναι προς το παρόν απαγορευτικό. Δεν τους νοιάζουν οι άνθρωποι, τους νοιάζουν τα χρήματα. Γι αυτά θα κάνουν τα πάντα. Ας είμαστε έτοιμοι για χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση