GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ζεσταίνουν" τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Λάρισας

Κινητοποιήσεις εντός του φθινοπώρου προαναγγέλλουν οι Λαρισαίοι αγρότες. Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισ...


Κινητοποιήσεις εντός του φθινοπώρου προαναγγέλλουν οι Λαρισαίοι αγρότες.
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, ο οποίος πλαισιωμένος από μία σειρά αγροτών και εκπροσώπων αγροτικών φορέων το μεσημέρι της Πέμπτης, περιέγραψε με τα πλέον μελανά χρώματα την κατάσταση στον πρωτογενή τομέα και ανακοίνωσε ευρεία σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας στις 12 Σεπτεμβρίου.
«Πάρτε για παράδειγμα τα ροδάκινα που πουλήθηκαν φέτος για 15 και 20 λεπτά και έφθασαν στα ράφια των σούπερ μάρκετ στο 1,5 ευρώ. Υπάρχει παντού ένα καρτέλ, μία χούφτα μεσαζόντων.Αυτό δεν μπορούμε να το δεχθούμε οι αγρότες. Έχουν αλλάξει οι εποχές, δεν μπορούμε να επιβιώσουμε αλλά και δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρούδας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Αγιώτης αγροτοσυνδικαλιστής ανακοίνωσε τη διεξαγωγή μίας ευρείας σύσκεψης την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας, όπου θα επιχειρηθεί μία συνολική αποτίμηση της κατάστασης, ενώ θα γίνει και ο προγραμματισμός για το προσεχές διάστημα. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr πάντως, πρόθεση των Λαρισαίων αγροτών είναι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις μέσα στο φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση