GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ (πλέον) οι σημαιοφόροι των δημοτικών σχολείων στις παρελάσεις!

Καταργείται με Προεδρικό Διάταγμα, που δημοσιοποίησε την Τετάρτη το υπουργείο Παιδείας, το κριτήριο της επίδοσης των μαθητών για την επ...


Καταργείται με Προεδρικό Διάταγμα, που δημοσιοποίησε την Τετάρτη το υπουργείο Παιδείας, το κριτήριο της επίδοσης των μαθητών για την επιλογή σημαιοφόρων των δημοτικών σχολείων για τις μαθητικές παρελάσεις.
Η νέα ρύθμιση για τις μαθητικές παρελάσεις του Δημοτικού του νέου Προεδρικού Διατάγματος, προβλέπει τα εξής:
Σημαιοφόροι, παραστάτες και υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου ορίζονται μαθητές της ΣΤ ́ τάξης.
Σημαιοφόροι ορίζονται δύο μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και o άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους.
Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης.
Η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ ́ τάξης με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων.
Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καθορίζεται ο τρόπος επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και των υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου, εφόσον στη ΣΤ ́ τάξη λειτουργούν περισσότερα του ενός (1) τμήματα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση