GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τον Στίβεν Τζέραρντ - ΦΩΤΟ

Με ένα μήνυμα-συνοδευόμενο από κοινή τους φωτογραφία- στο Instagram, ο Στίβεν Τζέραρντ αποχαιρέτησε την Τσάρλι Ρίμερ. Η 13χρονη φίλη τ...


Με ένα μήνυμα-συνοδευόμενο από κοινή τους φωτογραφία- στο Instagram, ο Στίβεν Τζέραρντ αποχαιρέτησε την Τσάρλι Ρίμερ.
Η 13χρονη φίλη του πρώην αρχηγού της Λίβερπουλ είχε όγκο στον εγκέφαλο και το βράδυ της Παρασκευής ηττήθηκε στη πολύμηνη μάχη που έδινε.
“Χθες το βράδυ ο άγγελος μας Τσάρλι πέθανε”, έγραψε στο Instagram ο Τζέραρντ, βάζοντας και μια ραγισμένη καρδιά. “Θα ήθελα να στείλω τη συμπάθεια και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους της. Ένα τόσο γενναίο και ιδιαίτερο κοριτσάκι με μια χρυσή καρδιά”, συμπλήρωσε στο μήνυμά του ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ.
Την ισχυρή σχέση του Τζέραρντ με την Τσάρλι αλλά και την οικογένειά της, αποκάλυψε η Liverpool Echo, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην αρχηγός των “ρεντς” επισκεπτόταν κρυφά την έφηβη για μήνες.
Ο θείος της μικρής δήλωσε πως ο Τζέραρντ στήριξε σημαντικά τη μικρή Τσάρλι: “Ήξερε ακριβώς τι να κάνει για να νιώσει καλύτερα. Μιλούσαν σαν φίλοι και περνούσαν πολλές ώρες μαζί. Ήταν ένας πραγματικός βράχος για την οικογένειά μας, Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και τον νιώθουμε μέλος της οικογένειας”.
Δείτε την ανάρτηση του Τζέραρντ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση