GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία: Ο ΥΠΕΞ Λαβρόφ καλεί τις ΗΠΑ να δείξουν αυτοσυγκράτηση αναφορικά με τη Βόρεια Κορέα

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ ανέφερε, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε την Τετάρτη με τον Αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τ...


Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ ανέφερε, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε την Τετάρτη με τον Αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τίλερσον, ότι η Μόσχα θεωρεί ότι η επιβολή περαιτέρω κυρώσεων εις βάρος της Βόρειας Κορέας είναι «αντιπαραγωγική και επικίνδυνη».

«Ο Λαβρόφ υπογράμμισε ξανά την απουσία εναλλακτικών από τις πολιτικούς και διπλωματικούς οδούς για να ξεπεραστούν οι εντάσεις στην χερσόνησο της Κορέας και την ανάγκη αποφυγής οποιονδήποτε στρατιωτικών μέτρων που μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου.

«Η Ρωσία πιστεύει ότι η άσκηση πίεσης στη Βόρεια Κορέα με την επιβολή επιπλέον κυρώσεων είναι αντιπαραγωγική και επικίνδυνη», πρόσθεσε το ρωσικό ΥΠΕΞ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση