GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένουν στην Αγγλία για Ολυμπιακό και Μιραλάς

Ο βρετανικός Τύπος (Sun, Guardian) συνεχίζει να ασχολείται με το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Κέβιν Μιραλάς και την προσπάθεια των «ερυ...


Ο βρετανικός Τύπος (Sun, Guardian) συνεχίζει να ασχολείται με το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Κέβιν Μιραλάς και την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να επιστρέψει ο Βέλγος επιθετικός στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «Sun» ο τεχνικός της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν, ετοιμάζεται να απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού για δανεισμό του Μιραλάς. Ωστόσο το δεδομένο είναι ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πλάνων του Ολλανδού τεχνικού του.

Μάλιστα το μαρτυρούν τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στην αρχή της τρέχουσας σεζόν κι ο αποκλεισμός του από την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι.

Όσον αφορά τα οικονομικά ο όρος στο νέο συμβόλαιο του Βέλγου (μέχρι το 2020) προβλέπει αύξηση αποδοχών από το ερχόμενο καλοκαίρι (2018). Ακόμη κι αυτές που λαμβάνει τώρα (κοντά στα 2.500.000 ευρώ) είναι δύσκολο να τις επωμιστεί κάποια ελληνική ομάδα, αν υπολογιστεί ότι σχεδόν διπλασιάζονται με την εφορία.

Η Έβερτον θα συζητούσε την παραχώρηση του διεθνούς Βέλγου, αλλά θα προτιμούσε αυτή να γίνει εντός Premier League. Άλλωστε την Πέμπτη (31/8) η μεταγραφική δραστηριότητα κορυφώνεται στο Νησί και ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό διαπραγματευτικό στοιχείο (ως ενδεχόμενη ανταλλαγή σε deal) με κάποια άλλη ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, όπως προκύπτει από την Αγγλία και το Βέλγιο, θα μπορούσε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή μονοετούς δανεισμού και αγορά του για το ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής τακτική ακόμη σε κορυφαία deals.

Σύμμαχος στην προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» είναι η δεδομένη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς μάλιστα φέρεται διατεθειμένος να χαμηλώσει τις απαιτήσεις ως προς τις ετήσιες απολαβές του. Το γεγονός ότι - με βάση τον όρο στο νέο συμβόλαιο του παίκτη - οι απολαβές του θα είναι μεγαλύτερες από το 2018 (και η Έβερτον θα ήθελε να το αποφύγει) αποτελεί επίσης διαπραγματευτικό «χαρτί» στην προσπάθεια της ελληνικής ομάδας.

Να τονιστεί πως οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν διαψεύσει ότι κινούνται για την επιστροφή του Μιράλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση