GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίθριος ο καιρός σήμερα - Η αναλυτική πρόγνωση

Με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις ξεκινά η σημερινή ημέρα για τη χώρα. Τις θερμές, όμως, ώρες οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά κα...


Με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις ξεκινά η σημερινή ημέρα για τη χώρα. Τις θερμές, όμως, ώρες οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη θα αυξηθούν, δίνοντας βροχές ή καταιγίδες σε ορεινά τμήματα, κυρίως της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας.
Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς, ενώ στα βόρεια τμήματα και στα ανατολικά παράλια οι μέγιστες δεν θα ξεπεράσουν τους 31 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 37, στην Ήπειρο από 20 έως 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 35, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 31 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά πελάγη θα ενισχυθούν σε θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν ασθενείς έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων, αλλά τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε ανατολικούς.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων ή καταιγίδας στα ορεινά τμήματα του νομού, αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση