GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Βέφας για την αδικοχαμένη κόρη της

Μια συγκινητική δημοσίευση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή μαγείρισσα, ανέβασε μια ...


Μια συγκινητική δημοσίευση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή μαγείρισσα, ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο της αδικοχαμένης κόρης της, Αλεξίας, με τον σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη, ο οποίος τελέστηκε στις 5 Αυγούστου του 1995.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Αλεξία, η οποία έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς τον Οκτώβριο του 2014, χαμογελαστή δίπλα στον σύζυγό της, ενώ επίσης διακρίνεται και ο εκλιπών σύζυγός της Βέφας Αλεξιάδου, Κώστας Αλεξιάδης.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Αλεξία, η οποία έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς τον Οκτώβριο του 2014, χαμογελαστή δίπλα στον σύζυγό της, ενώ επίσης διακρίνεται και ο εκλιπών σύζυγός της Βέφας Αλεξιάδου, Κώστας Αλεξιάδης.

Η αγαπημένη μαγείρισσα, θέλησε να συνοδεύσει την ανάρτηση της με ένα συγκινητικό σχόλιο στο οποίο έγραψε: «Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου! Σήμερα έχω κοντά μου τα δυο γλυκά τους κορίτσια. Τη Χαρούλα μου που φέτος κλείνει τα 20 και τη Βεφούλα μου που έκλεισε τον περασμένο Μαϊ τα 14. Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να καμαρώσω νυφούλα κάποια από τις δυο».


fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση