GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της Ελευθερίας Ρήγου - ΦΩΤΟ

Η Ελευθερία Ρήγου πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του ’90 σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και ξεχώρισε τόσο για το ταλέντο της, όσο και για ...


Η Ελευθερία Ρήγου πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του ’90 σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και ξεχώρισε τόσο για το ταλέντο της, όσο και για την ομορφιά της.

Τα τελευταία χρόνια όμως, η ηθοποιός πήρε πολλά κιλά εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζε στη δουλειά της και στην προσωπική της ζωή. Τα οικονομικά προβλήματα σε συνδυασμό με τον χωρισμό της, την οδήγησαν σε βαριά κατάθλιψη.

Τώρα πια όμως, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, ξεπέρασε την κατάθλιψη και κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά της.

Η Ελευθερία Ρήγου επιστρέφει δυναμικά στο θέατρο με την παράσταση «Χρυσό Αρισμαρί» της Κέλλυς Σταματουλάκη, που θα ανέβει στο θέατρο Ήβη και όπως θα δείτε και στην αφίσα είναι αδυνατισμένη και ανανεωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση