GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΝ "ΑΔΕΙΑΣΕ" (παρά τα εκατομμύρια) και ο Βρυώνης! ΤΟ ΔΡΑΜΑ του Φουρθιώτη...

Προσπαθώντας να δείχνει ψύχραιμος και διατεινόμενος ότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018-λες και αυτό έχει κάποια σημασία για...

Προσπαθώντας να δείχνει ψύχραιμος και διατεινόμενος ότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018-λες και αυτό έχει κάποια σημασία για τον Ιβάν Σαββίδη που δεν θέλει να τον βλέπει και να τον ακούει-ο Μένιος Φουρθιώτης εγκατέλειψε το νησί της Ρόδου και επέστρεψε άρον-άρον στην Αθήνα.

Δεν μπορούσε άλλωστε να πράξει αλλιώς, μετά το διαφαινόμενο τέλος εποχής στην καριέρα του στο «Ε», αφού η πλευρά Σαββίδη ξεκαθάρισε σύμφωνα με πληροφορίες στον Φίλιππο Βρυώνη, ότι δεν τον θέλει ούτε στη μεταβατική περίοδο μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2018.

Η επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του «Ε» δεν είχε αυτή την φορά την έπαρση που χαρακτήριζε τον μικρό δικτατορίσκο του καναλιού, τον οποίο έτρεμαν οι εργαζόμενοι, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κύριος Φουρθιώτης πήγε στο γραφείο του και προσπάθησε αρχικά για πολλοστή φορά τα τελευταία 24ωρα να επικοινωνήσει με τον κύριο Φίλιππο Βρυώνη.

Μόνο που σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο επιχειρηματίας δεν απαντά στις κλήσεις του και είναι «εξαφανισμένος» από το πάλαι ποτέ πουλέν του, μετά το deal με τον Ιβάν Σαββίδη, που είναι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που διατείνονται ότι ειδικά τον τελευταίο χρόνο ο Βρυώνης κράταγε τον Μένιο στο κανάλι, επειδή πούλαγε απο κρέμες και υαλουρονικά μέχρι γυαλιά ηλίου, όπως κανείς άλλος.

Έγινε έξαλλος όμως όταν ο Φουρθιώτης προέτρεψε τον κόσμο να μην συμβουλεύεται τους διαιτολόγους-«λαμόγια» τους αποκάλεσε-και να πίνει ένα συγκεκριμένο ρόφημα που πρότεινε και οι τελευταίοι «ξεσπάθωσαν» κατά του παρουσιαστή, απειλώντας μέσω του συλλόγου τους για αγωγή-μαμούθ, αν δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Ένταση και κραυγές

Η χτεσινή επίσκεψή του δεν κινήθηκε φυσικά σε ήρεμα πλαίσια, ειδικά όπως λένε οι πληροφορίες με συνεργάτιδα του κυρίου Φίλιππου Βρυώνη με την οποία συνομίλησε.

Η κατάσταση σύμφωνα με εργαζόμενους που άκουγαν τις κραυγές και τις φωνές του, αποτυπώνει ανάγλυφα την κατάσταση-σοκ στην οποία έχει περιέλθει ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Αυτός, που χρίστηκε ουκ ολίγες φορές τηλεοπτικός δικαστής κατακεραυνώνοντας ηθοποιούς, δημοσιογράφους ή τραγουδιστές αν δεν πήγαιναν στην εκπομπή του ή δεν έκαναν δηλώσεις στα μικρόφωνα της.

Ο τηλεοπτικός αέρας φούσκωσε τόσο πολύ την εγωπάθεια του, που όταν από μεγάλο κανάλι του είπαν όχι για καλεσμένο που ήθελε στην εκπομπή του, είπε ότι θα παίξει βίντεο για την ζωή του ιδιοκτήτη.

Όταν από το συγκεκριμένο κανάλι του είπαν «αν είναι να το παίξεις θα ενημερώσουμε άμεσα την ιδιοκτησία» ανέκρουσε πρύμνα και επέστρεψε στον θώκο του και στο τεράστιο πλατό της εκπομπής του.

Η απάντηση του φέρεται να είναι ότι «εγώ στις 11 Σεπτεμβρίου θα είμαι στον αέρα και τότε θα μιλήσω», αλλά και αυτό να γίνει όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η θέση Σαββίδη είναι δεδομένη για τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού δεν επιθυμεί επ’ ουδενί να τον δει στον αέρα και το ξεκαθάρισε στον Φίλιππο Βρυώνη από την πρώτη στιγμή των συνομιλιών για την επίτευξη του deal.

Επίσης κανείς δεν γνωρίζει αν ο άνθρωπος που έλυνε και έδενε μέχρι χθες στο κανάλι, έχει συμβόλαιο ή απλά θεώρησε ότι δεν το χρειαζόταν όταν όλα ήταν στα πόδια του και μοίραζε διαταγές.

Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι έχει και θα πρέπει να τον αποζημιώσουν αν δεν επιθυμούν την παρουσία του, που δεν την επιθυμούν σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες.

Ούτως ή άλλως οι εξελίξεις τρέχουν και το μέλλον ή την επόμενη μέρα του κυρίου Φουρθιώτη θα τα μάθουμε σύντομα.

Αν δηλαδή θα ταλαιπωρήσει την αισθητική μας για τέσσερις μήνες και κάτι ημέρες ή αν θα καταλήξει μια καρικατούρα στο EXTRA του κ. Βρυώνη-κανένας μεγάλος σταθμός δεν τον θέλει-ένα μικρό κανάλι στο οποίο οι τηλεθεατές θα τον βλέπουν μόνο αν πέσουν κατά τύχη πάνω του κάνοντας ζάπινγκ…
Διονύσης Θανάσουλας

2 σχόλια

  1. https://youtu.be/osJ58rINJH8

    Το σκληρο σχόλιο του Στέφανου Χίου για τη διαμάχη Κορομηλά - Φουρθιώτη και "Ε"


    https://youtu.be/XWjtaLDoZmg

    Στεφανος Χιος VS Φουρθιωτη Μερος 2


    Mένιος: Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα έβγαζα αυτή την αντιπαθητική εικόνα που είχα προς τα έξω, διότι δεν είμαι έτσι. Δεν θα παρουσίαζα τον εαυτό μου τόσο αγενή, τόσο κακό και τόσο απρεπή απέναντι σε καταξιωμένους ανθρώπους, που πραγματικά τους εκτιμώ. Όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε φυλάκιση Οκτώ μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, που κρίθηκε ένοχος για απάτη… από το Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας σχετικά με το φέσι 3.000 ευρώ (!) που άφησε σε κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

    Ενας αισχρος ανθρωπος που εχει το θρασος να δηλωνει επαγγελμα "δημοσιογραφος", ενας αισχρος δημοσιογραφος που εχει καταδικασθει απο ποινικο δικαστηριο με αναστολη για κλοπη ηλεκτρονικων υπολογιστων και παρ ολα αυτα εχει την αναιδεια να εμφανιζεται μπροστα σε κοινο με το απιστευτο εκεινο χαζοχαρουμενο υφος του, τολμωντας να κανει μαθηματα σε ανθρωπους που ηταν επαγγελματιες στην τηλεοραση οταν αυτος ηταν ακομα μαθητης του δημοτικου.

    Μια καρικατούρα του Ε του κ. Βρυώνη

    Ο κάτοικος Αλβανίας Φίλιππος Βρυώνης καταδικάστηκε για αγωγή που είχε υποβάλλει επενδυτής του Χ.Α. Δηλώνει κάτοικος Αλβανίας, αλλά το πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών θεωρεί αυτόν και την κόρη του κατοίκους Αθηνών και με την απόφαση 3904/4-12-2015 επιδίκασε Πρωτόδικα το ποσό των 833.568,42 Ευρώ σε αγωγή που είχε υποβάλλει επενδυτής του ΧΑ κηρύσσοντας μάλιστα την απόφαση προσωρινά εκτελεστή για το ποσό των 100.000 Ευρώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση