GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ο Κώστας Λαλιώτης...

Sofia Adam     Είναι γνωστή η προσωπική σχέση του κ. Λαλιώτη με τον κ. Π/Θ Αλέξη. Είναι γνωστή επίσης η στήριξη του κ. Λαλιώτη τον ΙΑΝ...

 Είναι γνωστή η προσωπική σχέση του κ. Λαλιώτη με τον κ. Π/Θ Αλέξη. Είναι γνωστή επίσης η στήριξη του κ. Λαλιώτη τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2015 στον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα στους υποψήφιους Βουλευτές κ.κ Ν. Κασιμάτη και Η. Λιβάνη. Δεν το έκρυβε ο άνθρωπος, οι συνεργάτες του ξεδιάντροπα επικοινωνούσαν απ΄τα γραφεία του ΠαΣοΚ με τους ψηφοφόρους, λίστες του κόμματος,προκειμένου να τους επηρεάσουν για να ψηφίσουν Συριζα. 
Βλέπεις ο κ. Λαλιώτης, το ιστορικό, στέλεχος διατήρησε το γραφείο του, τους συνεργάτες του, το σύστημά του, στην ΧΤ ακόμα και με τον "τρισκατάρατο" Ευάγγελο Βενιζέλο. 
Μετά την περίοδο αυτή ανέλαβε και πρωταγωνιστικό ρόλο συμβούλευε την πρόεδρο, επανόρθωσε κάλεσε τους ίδιους ψηφοφόρους να ψηφίσουν την κ. Γεννηματά, "Την Φώφη λέει ο αρχηγός να ψηφίσουμε" ενημέρωνε ο ίδιος συνεργάτης του τον Σεπτέμβρη του 2015 τους ίδιους ψηφοφόρους απ΄τα ίδια γραφεία. Γιατί αυτό είναι ρε φίλε να νοιώθεις σπίτι σου το κόμμα να αισθάνεσαι ότι σου ανήκει να είσαι στο club των κληρονόμων και να σε αποκαλούν, γιατί η η ζωή σου έκανε το χατήρι να ζήσεις δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ,! Μόνο που αυτή του την ιδιότητα, την υπερασπίζονται οι άλλοι και όχι ο ίδιος. 
Μ΄αυτές τις σκέψεις και αλήθειες που δεν αμφισβητούνται γιατί δεν κρύβονταν όταν ενεργούσε - σαν έτσι, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν είναι τσάτσος Manos. Δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό σου! Ενας προκλητικός αχάριστος με την ιστορία είναι, ένας σκελετός που ξετρυπώνει απ΄τις ντουλάπες κάθε φορά που μυρίζεται ρόλο σε ένα υπόγειο, σ΄ένα ερμητικά σκοτεινό δωμάτιο!

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.7 Αυγ 2017, 5:07:00 μ.μ.

    Κωστάκη, δεν μας χρειάζονται οι συμβουλές σου, με το πρόσχημα της αντι-νεοφιλελεύθερης στρατηγικής στο χώρο της κεντροαριστεράς, για να πάμε στους επαγγελματίες του ψεύδους, της απάτης και της δήθεν Αριστεράς, ΣΥΡΙΖΑίους.
    Αλήθεια πιστεύεις ότι αυτοί είναι «αριστεροί»;
    Αυτοί που δεν έχουν, εκτός από ηθικούς φραγμούς και κανένα ιδεολογικό πρόβλημα να συνεργάζονται και μάλιστα αρμονικά με τον ακροδεξιό Καμμένο;
    Αυτοί οι ανήθικοι, καπηλεύονται αισχρά το «ηθικό» πλεονέκτημα της Αριστεράς.
    Τόσο αδίστακτοι και κυνικοί είναι!
    Μείνε, όπως εμφανώς μέχρι τώρα, στην άκρη.
    Ξέρεις εσύ. Δεν είσαι πια, ούτε Θείον ούτε βρέφος!
    Ο έτερος «έντιμος», που μας πρόδωσε, μας εξευτέλισε και μας ξεπούλησε ο άθλιος, και παρά λίγο να τον έχουμε και πρωθυπουργό, κάνει ελεύθερος τα μπανάκια του από πισίνα σε πισίνα.
    Βλέπεις, δυσκολεύτηκε αλλά μάζεψε τελικά ο φτωχούλης από «έρανο», τα 250.000 ευρώ.
    Και τώρα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ!
    Όχι βλάκας είναι;
    Όλοι οι «έντιμοι» στον ΣΥΡΙΖΑ!
    Αλήθεια ο Σμπώκος (άλλος «έντιμος» αυτός που του χρωστάει), συνέβαλε οικονομικά στην ελευθερία του;
    Ούτε λεπτό του ευρώ δεν αξίζει να του δίναμε, για να είναι ελεύθερος και να μας κοροϊδεύει.
    Αρκετά στραπάτσα υποστήκαμε.
    Μείνε στην άκρη!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση