Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

  Νέα θεωρία - Πότε έρχεται το τέλος του κόσμου;


  Αμερικανοί συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι έρχεται το τέλος του κόσμου και προβλέπουν ότι ο Αρμαγεδδών θα φέρει την καταστροφή στις 23 Σεπτεμβρίου.
  Αιτία για το τέλος της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τον κύριο εκπρόσωπό τους, θα είναι η έκλειψη του Ηλίου στις 21 Αυγούστου, που θα είναι ορατή μόνο στο βόρειο ημισφαίριο και κυρίως σε περιοχές της Γαλλίας και των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την επικείμενη "άφιξη" του πλανήτη Νιμπίρου ή Πλανήτη Χ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso.
  Ο Ντέιβιντ Μιντ προειδοποίησε ότι η έκλειψη θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας σειράς γεγονότων, που θα καταλήξουν στην καταστροφή της Γης από τον υποτιθέμενο πλανήτη.
  Ο Μιντ (που έχει γράψει το βιβλίο "Πλανήτης Χ – Η έλευση το 2017") είχε ισχυριστεί και στις αρχές του χρόνου ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο ο Νιμπίρου θα συγκρουστεί με τη Γη.
  Ο συνωμοσιολόγος πιστεύει ότι η έκλειψη του Ηλίου συνδέεται με τον βιβλικό αριθμό 33 (τόσες φορές εμφανίζεται στη Γένεση το όνομα "Ελοχίμ") και την προφητεία του Ησαΐα για το τέλος του κόσμου.
  "Όταν αρχίσει η έκλειψη, στις 21 Αυγούστου, η ανατολή του Ηλίου θα είναι σκοτεινή και το φεγγάρι θα γίνει μαύρο, όπως αναφέρει ο Ησαΐας!", υποστήριξε ο Ντέιβιντ Μιντ.
  Η NASA έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα στο παρελθόν, τονίζοντας ότι ο πλανήτης Νιμπίρου ή Πλανήτης Χ δεν υπάρχει.
  Πηγή: Espresso
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Νέα θεωρία - Πότε έρχεται το τέλος του κόσμου; Rating: 5 Reviewed By: Press- gr