GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί είναι πονηρή η καταδίκη στον Γεωργίου

Yannis Koutsomitis   Πονηρή καταδίκη στον Γεωργίου Αθωώθηκε για την κατηγορία της διπλοθεσίας και κρίθηκε ένοχος επειδή έστειλε τα στο...

Πονηρή καταδίκη στον Γεωργίου
Αθωώθηκε για την κατηγορία της διπλοθεσίας και κρίθηκε ένοχος επειδή έστειλε τα στοιχεία στη Eurostat χωρίς έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ.
Καταδικάστηκε σε 2 χρόνια με αναστολή.
Καταδίκη πονηρή για να λερωθεί το ποινικό μητρώο του και να μην μπορέσει να πάρει αναστολή αν καταδικαστεί στην άλλη δίκη τη μεγάλη.
Πιστεύω ότι ο Γεωργίου θα καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και θα δικαιωθεί καθώς η εσωτερική λειτουργία της ΕΛΣΤΑΤ διέπεται από το κοινοτικό δίκαιο και όχι από το ελληνικό.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.1 Αυγ 2017, 6:15:00 μ.μ.

    Πείτε μου, μετά απ' αυτό το καραγκιοζιλίκι (πότε αθώος, πότε ένοχος), εάν κανείς πατριώτης, που σταδιοδρομεί στο εξωτερικό, θα αφήσει τη θέση του με τις πλούσιες αποδοχές, για να προσφέρει, με τις γνώσεις που απέκτησε, τις υπηρεσίες του στην αγνώμονα πατρίδα!
    Όπου φύγει φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση