GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή νταλίκας στη Μαλακάσα - Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση

Θανατηφόρο δυστύχημα ύστερα από σύγκρουση δύο φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στο 39ο χλμ., στο ύψος της Μα...

Θανατηφόρο δυστύχημα ύστερα από σύγκρουση δύο φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στο 39ο χλμ., στο ύψος της Μαλακάσας, σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο φορτηγών που κινούνταν ομόρροπα, το ένα ανετράπη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε ελαφρά ο άλλος, ενώ έχουν κλείσει δύο λωρίδες κυκλοφορίας και καθώς η κυκλοφορία γίνεται μόνο από την αριστερή λωρίδα έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα και ουρά μήκους ενός χιλιομέτρου.

Για τον απεγκλωβισμό του θανάσιμα τραυματισμένου οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο γίνονται προσπάθειες από συνεργεία για την απομάκρυνση των φορτηγών ενώ έρευνα διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση