GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στην πισίνα: Οι πολίστες της Σερβίας και της Ιταλίας πιάστηκαν στα χέρια - ΒΙΝΤΕΟ

Από μεγάλη ένταση και συμπλοκές ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων σημαδεύτηκε ο προημιτελικός αγώνας πόλο ανάμεσα στη Σερβία και την...


Από μεγάλη ένταση και συμπλοκές ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων σημαδεύτηκε ο προημιτελικός αγώνας πόλο ανάμεσα στη Σερβία και την Ιταλία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι πολίστες των δύο ομάδων είχαν πολλά νεύρα με την κατάσταση να ξεφεύγει δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.
Ματσιόνι και Ντράσοβιτς ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότεροι από το ματς με τα πράγματα να ηρεμούν με την παρέμβαση των συμπαικτών τους.
Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα οι διοργανωτές Σέρβοι επικράτησαν εύκολα με 17-9 και θα είναι αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων ανδρών που διεξάγεται στο Βελιγράδι.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση