GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνδρας αλβανικής καταγωγής κρατείται ως ύποπτος για εμπρησμό στη Ζάκυνθο

Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής κρατείται και ανακρίνεται ως ύποπτος εμπρησμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο μηχανάκια μικρού κυβισμού κι...


Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής κρατείται και ανακρίνεται ως ύποπτος εμπρησμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο μηχανάκια μικρού κυβισμού κινούνταν ύποπτα σε δασική έκταση στα βόρεια της Ζακύνθου.

Ένας ιδιώτης που οδηγούσε το όχημά του και τους είδε άρχισε να τους παρακολουθεί γιατί του φάνηκαν ύποπτοι. Ο ένας κατάφερε και διέφυγε ο άλλος άφησε το μηχανάκι και κρύφτηκε μέσα σε ένα αγρό, όπου τον ακινητοποίησε ο ιδιώτης και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αρχές δεν αποκλείουν να είναι εκείνος που είχε εντοπιστεί από το ελικόπτερο της πυροσβεστικής να προσπαθεί να βάλει φωτιά. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Ζακύνθου Αντώνη Κασσιμάτη στην ΕΡΤ, η συμπεριφορά του συλληφθέντος είναι ύποπτη, αφού δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την παρουσία του σε δασική περιοχή και γιατί δεν είχε χαρτιά πάνω του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση