GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε το μέρος της Κρήτης που έχει πάντα… χιόνι - ΦΩΤΟ

Υπάρχει ένα μέρος της Κρήτης που έχει πάντα… χιόνι, χειμώνα-καλοκαίρι. Ο λόγος για τα Λευκά Όρη και συγκεκριμένα το σπηλαιόβαραθρο «Μη...


Υπάρχει ένα μέρος της Κρήτης που έχει πάντα… χιόνι, χειμώνα-καλοκαίρι.
Ο λόγος για τα Λευκά Όρη και συγκεκριμένα το σπηλαιόβαραθρο «Μηλέ» που βρίσκεται στη βορεινή πλευρά της οροσειράς σε υψόμετρο 1.800 μέτρων.
Πρόκειται για ένα σημείο το οποίο δεν βλέπει ο ήλιος, με αποτέλεσμα τα χιόνια που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα να μην λιώνουν.
Μάλιστα, αυτό το μοναδικό θέαμα που παρουσιάζει η «Μηλέ» προσελκύει εκατοντάδες ορειβάτες και φυσιολάτρες που σπεύδουν να απολαύσουν το σπηλαιοβάραθρο από κοντά.
Μία τέτοια παρέα ανέβηκε στη Μηλέ την περασμένη βδομάδα και έβγαλε φωτογραφίες αναρτώντας τις στο προφίλ «Λευκά Όρη» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την λεζάντα «Σπηλαιοβάραθρο Μηλέ στα Λευκά Όρη, εκεί που το χιόνι δεν λιώνει ποτέ. Κάπου στα 1800 μέτρα υψόμετρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση