GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βανδαλισμοί στο γραφείο του Μάξιμου Χαρακόπουλου - ΦΩΤΟ

Στο στόχαστρο βανδάλων  μπήκε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Μάξιμος Χαρακόπο...


Στο στόχαστρο βανδάλων  μπήκε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με μπογιές έξω από το γραφείο του Λαρισαίου πολιτικού, με το ένα εξ’ αυτών να παραπέμπει στους καταληψίες του χώρου «Τερμίτα» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επικείμενη κατεδάφιση του κτιρίου όπου διαμένουν.
Πρόσφατα μάλιστα, μερίδα των καταληψιών του «Τερμίτα», είχε βρεθεί στη Λάρισα με στόχο να αποτρέψει την εξέλιξη της διαδικασίας για τη δημοπράτηση του έργου από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το οποίο αφορά στην ανέγερση νέων εγκαταστάσεων στη θέση των παλιών.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση