GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέκοψε συναυλία γνωστής τραγουδίστριας γιατί τον ενοχλούσε η... μουσική - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της καθιερωμένης γιορτής Κρασιού, στον Αμπελώνα Λάρισας. Κατά τη διάρκει...


Ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της καθιερωμένης γιορτής Κρασιού, στον Αμπελώνα Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας κι ενώ τραγουδούσε η Γωγώ Τσαμπά, ένας κάτοικος της περιοχής φάνηκε πως... ενοχλήθηκε από τη δυνατή μουσική.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, την ώρα που ο κόσμος χόρευε και τραγουδούσε, ανέβηκε ξαφνικά στη σκηνή και τράβηξε τα καλώδια με αποτέλεσμα να σταματήσει η μουσική.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, τόσο οι μουσικοί, όσο και η Γωγώ Τσαμπά τον κοιτούσαν απορημένοι. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται για την απότομη διακοπή της συναυλίας. Χάρη στην παρέμβαση των διοργανωτών, αλλά και του εκπροσώπου της τραγουδίστριας τα πνεύματα ηρέμησαν και η συναυλία συνεχίστηκε.

Δείτε απόσπασμα από τη συναυλία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση