GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Ο δρόμος για τη νέα μεγάλη παράταξη είναι ανοιχτός

«Ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοιχτός», αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά την ανακοίνωση ...


«Ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοιχτός», αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για τη θέση του επικεφαλής της ΔΗΣΥ.

Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά στην εφημερίδα "Τα Νέα" έχει ως εξής:

«Η Ελλάδα χρειάζεται την ενωμένη και δυνατή Κεντροαριστερά. Το πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα πλειοψηφίας για τη νέα αλλαγή. Που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο από την κρίση και να οδηγήσει στην προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. Χαίρομαι γιατί οι συνεχείς πρωτοβουλίες που πήρα γι' αυτόν τον στόχο, από τον Ιανουάριο του 2016, αποκτούν κοινωνική δυναμική, βρίσκουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση, παίρνουν σάρκα και οστά.

Με την ομόφωνη απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τον νέο, ενιαίο φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Με τη δημιουργία της ανεξάρτητης επιτροπής με τον κ. Αλιβιζάτο για την πλήρη διαφάνεια στις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής του επικεφαλής. Με το μεγάλο ενδιαφέρον για τις υποψηφιότητες όπως η διαφαινόμενη και καλοδεχούμενη του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη που ενισχύουν τη δυναμική του εγχειρήματος.

Ο κύβος ερρίφθη. Ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοιχτός. Όλοι όσοι ανήκουν σε αυτό τον χώρο οφείλουν να ανταποκριθούν. Αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνικής μας βάσης, οι εξελίξεις τρέχουν, δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.

Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη δημοκρατική παράταξη στην πρώτη γραμμή. Εμπνέοντας και συσπειρώνοντας τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό. Με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις σε επιμέρους θέματα να αποτελούν πλούτο και όχι πρόβλημα.

Στη λογική όμως του μεγάλου, του ενιαίου, του δυνατού και όχι του κατακερματισμού μέσα από μικρά κόμματα και συλλογικότητες που εξυπηρετούν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες. Αυτό θέλει ο κόσμος της παράταξής μας. Που, είτε έμεινε κοντά μας είτε έφυγε είτε κράτησε αποστάσεις, σήμερα μας παρακολουθεί και ελπίζει. Βλέπει ότι αλλάζουμε, βλέπει ότι προτείνουμε λύσεις, προοδευτικές και ρεαλιστικές.

Είμαστε αποφασισμένοι και θα πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση