GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηθοποιός από τους "Δύο Ξένους" δουλεύει σε πανσιόν στην Εύβοια

Ύστερα από 25 καλοκαίρια με θεατρικές υποχρεώσεις, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε φέτος να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση, που α...


Ύστερα από 25 καλοκαίρια με θεατρικές υποχρεώσεις, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε φέτος να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση, που αποτελείται από οκτώ ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα οποία βρίσκονται στην Εύβοια.

Ο λόγος για τον Φώτη Σπύρο, ο οποίος έμαθε τη... δουλειά στο «Κόκκινο δωμάτιο» και τώρα ανέλαβε καθήκοντα ρεσεψιονίστ στη δική του πανσιόν.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από τη σειρά "Δύο Ξένοι", ενώ συμμετείχε και σε πολλές άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

«Αλλάζω λάμπες, βιδώνω, λαδώνω και, αν χρειαστεί, βάφω κιόλας. Νιώθω πολύ ήρεμος εδώ, στον Αγιόκαμπο. Έχω τη θάλασσα στα πόδια μου, πηγαίνω καθημερινά για ψάρεμα και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω ένα καλοκαίρι χωρίς θεατρικές υποχρεώσεις και περιοδείες» λέει ο ίδιος με ενθουσιασμό στην «Espresso».

Και συνεχίζει: «Αν χρειαστεί, κάνω και τον ρεσεψιονίστ! Εξυπηρετώ τον κόσμο που έρχεται και οι περισσότεροι, όταν με βλέπουν, μου λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα: “Μοιάζετε πολύ με τον ηθοποιό...” Πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τη φράση τους, παραδέχομαι ότι είμαι, όντως, αυτός ο ηθοποιός! Για μερικά δευτερόλεπτα πέφτει σιωπή, αλλά μετά γέλια και χαρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση