GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Πέμπτη - Ποιες περιοχές είναι σε συναγερμό

Ο κίνδυνος πυρκαγιάς παραμένει πολύ υψηλός και για αύριο, Πέμπτη 3 Αυγούστου, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδί...


Ο κίνδυνος πυρκαγιάς παραμένει πολύ υψηλός και για αύριο, Πέμπτη 3 Αυγούστου, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).

Προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (κατηγορία 4) για τις εξής περιοχές: Περιφέρεια Αττικής, Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Βοιωτία), Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα) και Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος).

Σημειώνεται, ότι η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους των συγκεκριμένων περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν πυρκαγιές.

Επίσης, η ΓΓΠΠ συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες, στην ύπαιθρο, που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, ενώ υπενθυμίζει, για ακόμη μία φορά, ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση