GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα καταδικάζει την επίθεση με μαχαίρι στον δήμαρχο Ελευσίνας

Την απερίφραστη καταδίκη του πρωτοφανούς περιστατικού μαχαιρώματος του δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά από 35χρονο συμβασιούχο, εξέ...


Την απερίφραστη καταδίκη του πρωτοφανούς περιστατικού μαχαιρώματος του δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά από 35χρονο συμβασιούχο, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών:
«Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, εκφράζει τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση εναντίον του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, στο γραφείο του στον δήμο, και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση».
Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής
Τη συμπαράστασή της και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στον Δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά που δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα στο γραφείο του, στο Δημαρχείο. Η Περιφερειάρχης καταδίκασε την επίθεση, τονίζοντας ότι «τέτοιου είδους περιστατικά είναι ξένα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και απολύτως καταδικαστέα».
Η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με μαχαίρι από συμβασιούχο-εργαζόμενο του Δήμου Ελευσίνας σε βάρος του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Γεώργιου Τσουκαλά.
Επισημαίνει πώς δολοφονικές επιθέσεις ή συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα είναι καταδικαστέες και κατακριτέες απ’ όπου και αν προέρχονται. Σε καμία περίπτωση δεν συμβάλουν στην επίλυση και στην αντιμετώπιση προβλημάτων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γεώργιο Τσουκαλά που νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Καταδικάζουν και τα κόμματα
Την επίθεση κατά του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.
Με ανάρτηση στο twitter, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ εύχεται περαστικά στο δήμαρχο Ελευσίνας. «Περαστικά στο Δήμαρχο, Γιώργο Τσουκαλά. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».
"O Γιώργος Τσουκαλάς, ένας άξιος Δήμαρχος, δέχθηκε σήμερα επίθεση στο γραφείο του. Η καταδίκη αυτής της εγκληματικής ενέργειας είναι αυτονόητη για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Εκφράζουμε στο Δήμαρχο Ελευσίνας τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του" επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσίοδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση