Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ! ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ στήριξη (μέσω Κακλαμάνη) στην Γεννηματά

  Ενδιαφέρον προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη για την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καθώς είπε ότι είναι "ένας αξιόλογος άνθρωπος" αλλά "πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του δημάρχου..."
  Με αυτή τη δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος τηε Βουλής ευθυγραμμίζεται με την -ανεπίσημη- θέση της Φώφης Γεννηματά που θεωρεί ότι για να γίνει επί ίσοις όροις η αναμέτρηση με τον κ. Καμίνη πρέπει να παραιτηθεί από δήμαρχος.
  Πολιτικά αυτή η ευθυγράμμιση εκφράζει -κατά ένα πλάγιο και πολιτικά πονηρό τρόπο- και την καραμανλική άποψη στη ΝΔ που προτιμά την επανεκλογή της κ. Γεννηματά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και όχι του Γ. Καμίνη που θα σηματοδοτούσε πιθανή προσέγγιση με τον Κ. Μητσοτάκη.
  Προσωπικά ο κ. Κακλαμάνης δεν έχει ξεπεράσει την ήττα του από τον κ. Καμίνη το 2010 αλλά ο ίδιος, όταν κατέβηκε πάλι υποψήφιος δήμαρχος το 2014, αρνήθηκε να παραιτηθεί από βουλευτής (άρα, δάσκαλε που δίδασκες...) σε αντίθεση με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που παρέδωσε την έδρα του...
  Ο Παρασκηνιακός
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ! ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ στήριξη (μέσω Κακλαμάνη) στην Γεννηματά Rating: 5 Reviewed By: Press- gr