Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

  Λιαργκόβας: Η τρίτη αξιολόγηση δεν πρέπει να πάρει πάνω από ένα μήνα διαπραγματεύσεων


  Η επιτυχής έξοδος στις αγορές προϋποθέτει ταχεία ολοκλήρωση της αξιολόγησης, δήλωσε ο επικεφαλής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λιαργκόβας είπε ότι για να πάμε στην καθαρή έξοδο στις αγορές - και να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε από τα μνημόνια - πρέπει η κυβέρνηση να τρέξει πολύ γρήγορα και να κερδίσει πρώτα την εμπιστοσύνη των επενδυτών. 

  «Η τρίτη αξιολόγηση δεν πρέπει να πάρει πάνω από ένα μήνα διαπραγματεύσεων, να μην επαναληφθούν οι καθυστερήσεις στις αξιολογήσεις και η κυβέρνηση να εφαρμόσει τα μέτρα, γιατί αλλιώς η ελληνική οικονομία θα χρειαστεί οικονομικό μαξιλάρι ασφάλειας από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και άρα επέκταση των μνημονίων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Σύμφωνα με τον επικεφαλής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, πριν επιχειρηθεί η τελική έξοδος στις αγορές μετά τη λήξη του προγράμματος πρέπει να προηγηθούν άλλες δυο δοκιμαστικές έξοδοι στις αγορές μια πριν από το τέλος του χρόνου, και μια μέσα στην άνοιξη.

  Είναι θετικά το ότι έκλεισε η αξιολόγηση, είχαμε καλή χρόνια στον τουρισμό και σχετική ηρεμία σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο πρόσθεσε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Λιαργκόβας: Η τρίτη αξιολόγηση δεν πρέπει να πάρει πάνω από ένα μήνα διαπραγματεύσεων Rating: 5 Reviewed By: Press- gr