GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στη ΝΔ για τη φωτιά στα Κύθηρα

Στη ΝΔ απαντά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την πυρκαγιά στα Κύθηρα. "Η Νέα Δημοκρατία έχει αμνησ...


Στη ΝΔ απαντά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την πυρκαγιά στα Κύθηρα.

"Η Νέα Δημοκρατία έχει αμνησία. Ως Κυβέρνηση και μάλιστα σε περίοδο που η χώρα δεν ήταν υπό συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας ούτε φρόντισε να ανανεώσει τον στόλο αεροπυρόσβεσης, ούτε προχώρησε σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα" επισημαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

"Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Κυθήρων -στέλεχος της ΝΔ- σε ρόλο δεκανίκι της επικοινωνιακής προπαγάνδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμφανίζεται να απαιτεί υπερβολικό αριθμό εναέριων μέσων, που αντίστοιχος δεν υπάρχει σε όλο τον κόσμο.

Και αυτό παρότι διατέθηκαν όλα τα διαθέσιμα μέσα και ο δήμαρχος το γνωρίζει, καθώς βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα" προσθέτει.

"Η ΝΔ ξεχνά τη διαχειριστική της ανικανότητα και τις καταστροφές επί των ημερών διακυβέρνησής της. Τα στατιστικά στοιχεία το αποτυπώνουν. Με τη στάση της προσδοκά σε μικροκομματικά οφέλη.

Η κυβέρνηση έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και αυτή τη στιγμή μέσα από δυσκολίες προσπαθεί να αντιμετωπίσει χρόνια προβλήματα" επισημαίνει  το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και καταλήγει:

"Θα έπρεπε να υπάρχει και ντροπή για κάποιους, που κατά τη λαϊκή ρήση «εκεί που μας χρωστούσαν, ζητάνε και το βόδι»".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση