GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε Γιόχανσον ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ματίας Γιόχανσον προκειμένου να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας. Ο...


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ματίας Γιόχανσον προκειμένου να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος έμεινε φέτος ελεύθερος από την Αλκμάαρ, έρχεται αύριο στην Ελλάδα για να ντυθεί και τυπικά στα πράσινα.

Έτσι ενώ όλοι περίμεναν εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Πούκι, στον Παναθηναϊκό "'έτρεχαν" παράλληλα την μεταγραφή του Γιόχανσον, ο οποίος θα ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει 125 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας ενώ έχει εμπειρία και από ευρωπαϊκά ματς έχοντας αγωνιστεί σε περισσότερες από 40 αναμετρήσεις στο Europa League.

Με την συγκεκριμένη κίνηση ενισχύεται σημαντικά το δεξί άκρο της άμυνας και πρόκειται για μια περίπτωση παίκτη που μπορεί είτε να "κλέψει" την θέση του Κουλιμπαλί, είτε να δώσει τις απαραίτητες ανάσες στον "Κούλι", ο οποίος έχει αποκομίσει τραυματισμό στο γόνατο του.

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση