GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίωξη στα ελληνοαλβανικά σύνορα - Κατασχέθηκε βαρύς οπλισμός - ΦΩΤΟ

Βαρύ οπλισμό, που μετέφεραν τρεις Αλβανοί, κατάσχεσαν χθες το βράδυ στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, ...


Βαρύ οπλισμό, που μετέφεραν τρεις Αλβανοί, κατάσχεσαν χθες το βράδυ στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Χθες, στις 9.30 το βράδυ, στην περιοχή του μεθοριακού σταθμού, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, εντοπίστηκε ομάδα τριών ατόμων να κινούνται ύποπτα και να μεταφέρουν ταξιδιωτικούς σάκους, με κατεύθυνση προς το εσωτερικό της χώρας.

Κατά την επιχείρηση ακινητοποίησής τους, οι δράστες εγκατέλειψαν τους σάκους και τράπηκαν σε φυγή προς το αλβανικό έδαφος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη, όμως οι τρεις Αλβανοί εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και το δύσβατο της περιοχής, διέφυγαν της σύλληψης.

Μέσα στους σάκους οι αστυνομικοί βρήκαν, τρία καλάσνικοφ με επτά γεμιστήρες, 11 χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, 3 πυροκροτητές, 5 πλακίδια εκρηκτικής ύλης TNT, βάρους 1005 γραμμαρίων, ένα κουτί με δέκα πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδων, καθώς και 1.593 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm.

Τα όπλα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για εργαστηριακή εξέταση.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση