GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάφεις τα μαλλιά σου μόνη σου; Πρόσεξε αυτά τα λάθη

Έβαψες μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι και δεν είχες το επιθυμητό αποτέλεσμα; Μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά. Σου παρουσιάζουμε τα έξι π...


Έβαψες μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι και δεν είχες το επιθυμητό αποτέλεσμα; Μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά. Σου παρουσιάζουμε τα έξι πιο κοινά λάθη στη βαφή μαλλιών που φέρνουν το λάθος αποτέλεσμα στο χρώμα και πρέπει να μην ξανακάνεις την επόμενη φορά:
Εφαρμογή σε μπερδεμένα, βρώμικα μαλλιά:
Πριν εφαρμόσεις τη βαφή βεβαιώσου ότι τα μαλλιά σου είναι πεντακάθαρα και στεγνά. Αν έχεις ψαλίδα, φρόντισε να έχεις καθαρίσει τις άκρες πριν δοκιμάσεις τη νέα βαφή.
Η ενυδάτωση πριν τη βαφή:
Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε ενυδατικού προϊόντος αρκετές ώρες πριν τη βαφή. Λούσου απλά με το κλασσικό σαμπουάν σου και μετά ξεκίνησε την όλη διαδικασία.
Η επιλογή μιας βαφής τελείως «ξένη» στο ήδη υπάρχον χρώμα:
Δεν μπορείς να γίνεις από καστανή, ξανθιά βάφοντας μόνη σου στο σπίτι τα μαλλιά σου. Αυτή η διαδικασία θέλει υπομονή, προσοχή και κάποιον ειδικό να επιμεληθεί τα στάδια αυτής της αλλαγής.
Η εφαρμογή της βαφής σε όλο το κεφάλι:
Πριν βάψεις όλα τα μαλλιά σου, δοκίμασε τη βαφή σε μια τούφα για να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σε αφήσει ικανοποιημένη.
Πιστεύεις ότι θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με το μοντέλο της συσκευασίας:
Μη βασίζεσαι μόνο στο χρώμα μαλλιών του μοντέλου της συσκευασίας. Φρόντισε να επιλέξεις μια βαφή που θα σου χαρίσει το ιδανικό αποτέλεσμα, βάσει της φυσικής απόχρωσης των μαλλιών σου. Διάβασε τις σχετικές πληροφορίες που αναγράφονται στο πίσω μέρος της συσκευασίας για να το πετύχεις.
Το βάψιμο φρυδιών:
Πότε μη χρησιμοποιείς βαφή μαλλιών για να βάψεις τα φρύδια σου! Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν η βαφή έρθει σε επαφή με τα μάτια σου.
Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση