GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανία: Κρατούμενος για τρομοκρατία βρέθηκε νεκρός στο κελί του

Ένας Σύρος για τον οποίο υπήρχαν υποψίες ότι πολέμησε στις γραμμές του Μετώπου Αλ Νόσρα (πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία) και εί...


Ένας Σύρος για τον οποίο υπήρχαν υποψίες ότι πολέμησε στις γραμμές του Μετώπου Αλ Νόσρα (πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία) και είχε φυλακιστεί στη Γερμανία, βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, όπως έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές.

Ο 40χρονος Αμπντάλα Κ. βρέθηκε νεκρός στο κελί του, στις φυλακές του Αμβούργου, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Ο κρατούμενος, που δεν είχε δώσει κανένα σημάδι στις αρχές ότι θα μπορούσε να βάλει τέλος στη ζωή του, είχε προφυλακιστεί φέτος τον Ιούνιο. Οι γερμανικές αρχές πίστευαν ότι είχε ενταχθεί το 2012 στο Μέτωπο Αλ Νόσρα και πολέμησε στη Συρία. Ενδέχεται επίσης να είχε αναλάβει ρόλο οδηγού και να εκτελούσε παρακολουθήσεις για λογαριασμό αυτής της οργάνωσης.

Τον Οκτώβριο του 2012 ένας άλλος ύποπτος για τρομοκρατία, ο Τζάμπερ Αλ Μπακρ, 22 ετών, αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του σε φυλακή της Λειψίας. Είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι σχεδίαζε μια επίθεση με εκρηκτικά εναντίον του αεροδρομίου του Βερολίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση