GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκαν οι σοροί όλων των αγνοούμενων ναυτών του αντιτορπιλικού των ΗΠΑ που συγκρούστηκε με δεξαμενόπλοιο

Το αμερικανικό Ναυτικό επιβεβαίωσε χθες ότι έχει εντοπίσει τις σορούς και των 10 ναυτικών που σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση του αντιτορπι...


Το αμερικανικό Ναυτικό επιβεβαίωσε χθες ότι έχει εντοπίσει τις σορούς και των 10 ναυτικών που σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση του αντιτορπιλικού John S. McCain με εμπορικό πλοίο έξω από τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία την περασμένη εβδομάδα.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του, ο Έβδομος Στόλος επιβεβαίωσε ότι δύτες του αμερικανικού Ναυτικού και Πεζοναυτών είχαν βρει τις σορούς των αγνοούμενων ναυτικών μέσα στα αεροστεγή τμήματα στο σημείο του κύτους που είχε καταστραφεί. Το αντιτορπιλικό ελλιμενίζεται στη ναυτική βάση της Σιγκαπούρης, Τσανγί.

Αεροπλάνα, δύτες, και πλοία από την Αυστραλία, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ συμμετείχαν σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης για τους αγνοούμενους ναύτες, σε θαλάσσια περιοχή που κάλυπτε περίπου 5.500 τετραγωνικά χλμ. γύρω από τον χώρο του δυστυχήματος.

Η τέταρτη αυτή σύγκρουση πολεμικού πλοίου του αμερικανικού στόλου οδήγησε στην επανεξέταση όλων των επιχειρήσεων του ναυτικού και την απομάκρυνση του διοικητή του Εβδόμου Στόλου, αντιναυάρχου Τζόσεφ Οκόιν, λόγω "έλλειψης εμπιστοσύνης στην ικανότητά του να ηγηθεί".

Ο Στόλος έχει βάση την Ιαπωνία, και περιλαμβάνει 70 πλοία, με περίπου 140 αεροπλάνα και 20.000 ναυτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση