GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Είμαστε εν μέσω ενός καλοκαιριού που οδηγεί στο τέλος μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης - ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα αγάπης και ενότητας όλων των Ελλήνων για να μπει η χώρα σε πορεία ανάπτυξης, έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απ...


Μήνυμα αγάπης και ενότητας όλων των Ελλήνων για να μπει η χώρα σε πορεία ανάπτυξης, έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, από την Παναγία Σουμελά, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση, σημειώνοντας πως «είμαστε εν μέσω ενός καλοκαιριού που οδηγεί στο τέλος μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης».

«Σήμερα όλος ο ελληνισμός γιορτάζει τη μεγάλη γιορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου. Για εμάς, για τις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι η Υπερμάχος Στρατηγός, η προστάτις των Ενόπλων δυνάμεων», δήλωσε ο κ. Καμμένος αμέσως μετά τη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω από εδώ από την καρδιά της Παναγιάς του Πόντου να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και ενότητας όλων των Ελλήνων. Είμαστε εν μέσω ενός καλοκαιριού που οδηγεί στο τέλος μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης. Μιας κρίσης που έχει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα Έλληνες πολίτες. Είναι η ώρα, με τη βοήθεια της Παναγιάς, να ενωθούμε για να μπορέσουμε να ξαναβάλουμε την πατρίδα μας στην πορεία της ανάπτυξης και της ανάκαμψης. Όταν θα γίνει αυτό, θα έχουμε τη δυνατότητα να λύσουμε τις πολιτικές μας διαφορές. Η σημερινή μέρα ας είναι μια μέρα ενότητας και αγάπης για τον ελληνισμό. Όχι μόνο τον ελληνισμό της μητέρας πατρίδας, αλλά και τους Έλληνες εκείνους που υπέστησαν τα ολοκαυτώματα, όπως τους Πόντιους, τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, της Ίμβρου και της Τενέδου, τον Κυπριακό Ελληνισμό και, βεβαίως, το μεγάλο κομμάτι του Ελληνισμού, που είναι οι απόδημοι Έλληνες που γιορτάζουν σήμερα».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

2 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.15 Αυγ 2017, 3:15:00 μ.μ.

    ο κ. Καμμένος συνεχίζει να ασκεί το επικερδές επάγγελμα της Αγιεμπορίας!
    Εκμεταλλεύεται την πίστη του Ελληνικού λαού και προσπαθεί να τον παραπλανήσει, ελπίζω ανεπιτυχώς, όταν συνεργάζεται αρμονικότατα, "μέχρι τέλους" όπως ο ίδιος λέει, με όλους τους αντίχριστους του ΣΥΡΙΖΑ!
    Κανονικός Αγιέμπορος!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ: Σκοτείνιασε/Σκούρενε ο Αττικός Ουρανός!


    Την Σπάθα Σήκωσε και Πάλι Του Ξένου (Αποικιοκράτη και των ντόπιων Λακέδων Αναδρομικά) Πάρε Το Κεφάλι...

    Τον Θάνατο Σου Καρτεράνε....

    Κτύπα Προτού Σε Φάνε......



    Η Πραγματική Αριστερά ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!




    1.ΥΓ.: .... σωστά τα λέται και γράφεται το Ποιοί θα μείνουν μήνουν Άνεργοι!

    Αλλά ξεχάσατε και μια "Ομάδα" που Είναι Υπεράνω κάθε και πάσης Υποψίας!

    ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ που με ζήλο αναλαμβάνουν ως Σκυταλοδρόμοι (Σκυταλοδρομικά Σκυλιά - ΣΣ/SS) ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!



    2.ΥΓ.: Η Πολιτική ΤΩΝ Μνημονίων Τόσο ΤΩΝ Προηγούμενων Λακέδων όσο και Των Σημερινών Καταστρέφουν Τόσο ΤΩΝ Ελληνικό Λαό Όσο Και Την Χώρα ΤΩΝ Ελλήνων!

    Ο Εξανδραποδισμός ΤΩΝ Ελλήνων και οι Περικοπές ΤΩΝ Μνημονίων ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΌΝΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ!!!


    ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ - ΠΛΜΛΚΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση