GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Έρευνα για το περιστατικό στο Μπάκιγχαμ ξεκινά η Σκότλαντ Γιάρντ

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε έρευνα για τρομοκρατία μετά τη σύλληψη χθες βράδυ ενός άνδρα οπλισ...


Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε έρευνα για τρομοκρατία μετά τη σύλληψη χθες βράδυ ενός άνδρα οπλισμένου με ένα μεγάλο μαχαίρι έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ερευνούν τώρα το περιστατικό», επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση.

Ο άνδρας, που είναι μεταξύ 20 και 30 ετών, σταμάτησε το αυτοκίνητό του κοντά σε ένα αστυνομικό όχημα μπροστά από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ περίπου στις 20:35 (τοπική ώρα, 22:35 ώρα Ελλάδας), ανέφερε η αστυνομία.

«Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μεγάλο μαχαίρι στο αυτοκίνητό του και πήγαν να τον συλλάβουν», επεσήμανε. «Στη διάρκεια της επιχείρησης σύλληψης, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά στα χέρια».

Οι δύο αστυνομικοί έλαβαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου και στη συνέχεια διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Και ο δράστης έχει τραυματιστεί και διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Μόλις πάρει εξιτήριο θα μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί.

«Η άμεση και γενναία αντίδραση των δύο μελών μας επέτρεψε τη γρήγορη σύλληψη του υπόπτου», δήλωσε ο Γκάι Κόλινς, ένας αστυνομικός. «Κανένα μέλος του κοινού δεν ενεπλάκη» στο περιστατικό, πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση