GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Η Βουλή των Ελλήνων και ο ελληνικός λαός αποδοκιμάζουν κάθε πράξη τρομοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση της ελληνικής εθνικής αντιπροσωπείας και π...


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση της ελληνικής εθνικής αντιπροσωπείας και προσωπικά του ιδίου στην πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Ισπανίας (Congreso de los Diputados), κυρία Αna Pastor για την χθεσινή πολύνεκρη δολοφονική επίθεση στη Βαρκελώνη.

Η δήλωση του κ. Βούτση έχει ως εξής:

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και εμού προσωπικώς, επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή μας στους τραυματίες της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη.

Η Βουλή των Ελλήνων και ο ελληνικός λαός, προσηλωμένοι στις αρχές της ειρήνης και της δημοκρατίας, αποδοκιμάζουν κάθε πράξη τρομοκρατίας, κάθε ενέργεια που πλήττει την ομαλή καθημερινότητα των πολιτών, υπονομεύει την ειρηνική συνύπαρξη των λαών και στοχεύει τις θεμελιώδεις αρχές της Δημοκρατίας και ασφάλειας των πολιτών.

Παρακαλώ να διαβιβάσετε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση