Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ! Αίρεται η ασυλία του (ευρωβουλευτή της ΝΔ) Μ. Κεφαλογιάννη...

  O πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, διεμήνυσε στον πρόεδρο του ΕΛΚ Γιόζεφ Ντάουλ, καθώς και στον ίδιο τον επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ., Μανώλη Κεφαλογιάννη, πως θα αναγκαστεί να προτείνει την άρση της ασυλίας του, αν δεν τη ζητήσει αξιοπρεπώς… από μόνος του ο τελευταίος!
  Η ίδια πηγή διαβεβαιώνει σύμφωνα με το RPNtv.gr ότι ο λόγος είναι εξαιρετικά σοβαρός, ενώ φημολογείται έντονα στα υψηλά κλιμάκια των Βρυξελλών ότι το φθινόπωρο ετοιμάζεται να μεταβεί στην Ελλάδα κλιμάκιο της OLAF. Πρόκειται για την ευρωπαϊκή υπηρεσία που διερευνά περιπτώσεις απάτης εις βάρος του προϋπολογισμού της Ε.Ε., διαφθοράς και σοβαρών παραπτωμάτων στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα… Και είναι αυτή που χαράσσει πολιτική στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την καταπολέμηση της απάτης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 5 Αυγ 2017, 12:46:00 π.μ.

  Τα στελέχη της Νου-γόνο-Δούλας είναι, γραφικοί ακροδεξιοί ,τελεπερσόνες ,υπόλογοι μιζαρπάχτρες και πορφυρογέννητοι …

  Το κοπριταριό των πολιτικών γυρολόγων που κατέλαβε το κόμμα της Ν.Δ. από το 2016, μας προκαλούν φόβο, αηδία και αποστροφή.

  Σήμερα τα απολειφάδια του Μητσοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας , επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, μέσω της αρχηγίας της Νου – γόνο - Δούλας να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

  Item Reviewed: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ! Αίρεται η ασυλία του (ευρωβουλευτή της ΝΔ) Μ. Κεφαλογιάννη... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm