Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

  Το drone της Πυροσβεστικής πάνω από τα Δερβενοχώρια Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ


  Τo Μη Στελεχωμένο Αεροσκάφος του Πυροσβεστικού Σώματος τύπου EOS mini UAV SYSTEM πραγματοποιεί, σήμερα 8 Αυγούστου 2017, πτήσεις επιτήρησης στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων Αττικής.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η εικόνα από την κάμερα του αεροσκάφους μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ) του Πυροσβεστικού Σώματος καθ´ όλη τη διάρκεια της πτήσης του.

  Οι πτήσεις μη στελεχωμένων αεροσκαφών του Π.Σ. έχουν ενταχθεί από φέτος στα επιχειρησιακά σχέδια του Πυροσβεστικού Σώματος, στην αντιπυρική περίοδο, ως εργαλείο έγκαιρου εντοπισμού δασικών πυρκαγιών.

  Οι περιοχές επιτήρησης και το πρόγραμμα των αποστολών, προσδιορίζονται με βάση το βαθμό επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς, ενώ συμπληρωματικά λαμβάνεται υπόψη και το ιστορικό των περιοχών που στο παρελθόν έχουν εκδηλωθεί συχνές πυρκαγιές.

  Δείτε βίντεο με παλαιότερα πλάνα που κατέγραψε το drone της Πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου Αττικής, για επιτήρηση και καταγραφή καμένης έκτασης.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Το drone της Πυροσβεστικής πάνω από τα Δερβενοχώρια Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr