GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΠΛΗ ΒΟΜΒΑ! ΣΕ ΠΟΙΟΝ πουλήθηκε το «Epsilon»...

Άλλαξε χέρια το κανάλι Epsilon. Οι πληροφορίες περί εξαγοράς του καναλιού έπεσαν σαν «βόμβα» το πρωί της Δευτέρας στα δημοσιογραφικά ...


Άλλαξε χέρια το κανάλι Epsilon. Οι πληροφορίες περί εξαγοράς του καναλιού έπεσαν σαν «βόμβα» το πρωί της Δευτέρας στα δημοσιογραφικά γραφεία, ανατρέποντας εκ νέου τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και με πολιτικές παρενέργειες....
Η είδηση ανέφερε ότι ο τηλεοπτικός σταθμούς πουλήθηκε και μάλιστα νέος ιδιοκτήτης είναι ένας εκ των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Ιβάν Σαββίδης.
Το τίμημα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως ο ομογενής επιχειρηματίας, δείχνει αποφασισμένος να επεκταθεί στον χώρο των ΜΜΕ καθώς έχει ήδη αποκτήσει Έθνος και Ημερησία.
Ο Ιβάν Σαββίδης, συμμετείχε στον διαγωνισμό που τελικώς ακυρώθηκε για τις τηλεοπτικές άδειες, όντας αρχικά πρώτος επιλαχών. Στη συνέχεια απέκτησε την άδεια που είχε αποδοθεί στον Χρήστο Καλογρίτσα, όταν η εγγυητική του τελευταίου κατέπεσε. Άγνωστο παραμένει επίσης τι θα συμβεί με τη συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη στο MEGA μέσω Πήγασου.
Ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» μετρά 4 χρόνια ζωής καθώς δημιουργήθηκε το 2013, έπειτα από την απόκτηση της συχνότητας, από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.
Ο τελευταίος σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.
Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ σε επικοινωνία του Κυριάκου Θωμαΐδη με τον κ. Βρυώνη, ο τελευταίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει, ούτε όμως διέψευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες, δείχνοντας με τη στάση του ότι η συμφωνία είναι πολύ κοντά. Αξίζει να σημειωθεί και να υπενθυμιστεί ότι ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει και το 20% του καναλιού Mega, κάτι που πάντως δεν έχει πλέον και ιδιαίτερη αξία, από τη στιγμή που εφόσον αγοράσει το Epsilon, θα κατέχει -και μάλιστα χωρίς συνιδιοκτησία, όπως συμβαίνει με το Mega- ένα κανάλι με μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση