GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καζάκος-Τρύπη μαζί στο «Fame»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ. Μπορεί για την ώρα ο Κύριος Κώστας Καζάκος να «κεντάει» υποκριτικά στον «Οιδίπο...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

Μπορεί για την ώρα ο Κύριος Κώστας Καζάκος να «κεντάει» υποκριτικά στον «Οιδίποδα επί Κολωνώ»-το ραντεβού στο Ηρώδειο δίνεται στις 8/9-,προ ημερών όμως «έκλεισε»και το επόμενό του θεατρικό «χτύπημα».Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου ο μεγάλος μας πρωταγωνιστής θα συμπράξει στο φιλόδοξο «Fame» που ετοιμάζει για το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ο Αλέξανδρος Ρήγας[αποκλειστικό μου!]. Οι πληροφορίες λένε πως θα ενσαρκώσει την καθηγητή υποκριτικής στην σχολή που διαδραματίζεται το έργο. Σούπερ!

ΣΤΗΝ ίδια παράσταση θα δούμε και την χαρισματική Τάνια Τρύπη στον ρόλο της καθηγήτριας φωνητικής!Το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα»που θα έκανε με παραγωγό τον Ρήγα «ναυάγησε»και την «έκλεισε»αμέσως για το γερό μιούζικαλ-ιδανική για το είδος!Αξίζει εδώ να θυμίσω ότι η Τρύπη θα είναι Δευτέρες- Τρίτες στο θέατρο «Βεάκη» με την δοκιμασμένη παράσταση του Αλέξανδρου Κοέν «Το φως του γκαζιού»

ΚΑΖΑΚΟΣ-ΤΡΥΠΗ μαζί στη σκηνή.Η ηθοποιός λάτρευε πάντα τον σημαντικό ηθοποιό-σκηνοθέτη και συγγένεψε μαζί του όταν παντρεύτηκε τον υπέροχο γιο του Κωνσταντίνο.Μπορεί ο γάμος να διαλύθηκε εκείνος και εκείνη όμως έχουν εξαιρετική σχέση και τώρα χαίρονται που θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για το «Fame»

ΣΤΗΝ SELFIE που έχουμε στο εξώφυλλο βλέπουμε τον Κώστα Καζάκο με την Τάνια Τρύπη και την κόρη της-και εγγονή του- Τζένη Καζάκου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση