GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο - H πτήση τρόμου από Αθήνα προς Φιλαδέλφεια

Τον τρόμο έζησαν το Σάββατο οι 287 επιβάτες ενός αεροσκάφους από την Αθήνα με προορισμό τη Φιλαδέλφεια εξαιτίας των ισχυρών αναταράξεων....


Τον τρόμο έζησαν το Σάββατο οι 287 επιβάτες ενός αεροσκάφους από την Αθήνα με προορισμό τη Φιλαδέλφεια εξαιτίας των ισχυρών αναταράξεων.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του αεροσκάφους που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καταγράφονται οι στιγμές έπειτα από τις αναταράξεις.

Όπως είπε ένας από τους 287 επιβάτες στο αεροσκάφος «Ήταν τη στιγμή που μας μοίραζαν καφέδες και αναψυκτικά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές καθισμάτων όταν ο πιλότος μας ενημέρωσε να δέσουμε τις ζώνες μας και είπε στις αεροσυνοδούς να κάτσουν στις θέσεις τους. Αλλά αυτές δεν πρόλαβαν. Το αεροσκάφος άρχισε να ταράζεται και ξαφνικά έκανε μια μεγάλη "βουτιά". Τα μωρά έκλαιγαν και άνθρωποι που βρίσκονταν σε μπροστινά καθίσματα από εμένα χτυπούσαν το κεφάλι τους στην οροφή του αεροσκάφους».

Δείτε το βίντεο από τη dailymailcom:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση