GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Με τον Ούγκο Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης παρατάσσει την ΑΕΚ στην αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό  στην πρεμιέρα ...


Με τον Ούγκο Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης παρατάσσει την ΑΕΚ στην αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό  στην πρεμιέρα της Superleague ο Μανόλο Χιμένεθ.
Παράλληλα, ο Ροντρίγκο Γκάλο επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος έμεινε στον πάγκο, και ο Άρνορ Τρίστασον παίρνει επίσης φανέλα βασικού στα άκρα της επιθετικής γραμμής, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον τιμωρημένο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τρίστασον, Κλναρίδης, Αλμέιδα.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Φάρλεϊ, Ντίας, Κλέσιο, Μοράρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση