GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Αλεξιάδης για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ: Περσινά ξινά σταφύλια

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης αναφέρθηκε στο θέμα του ΕΝΦΙΑ και ρωτήθηκε σχετικά με τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ γ...


Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης αναφέρθηκε στο θέμα του ΕΝΦΙΑ και ρωτήθηκε σχετικά με τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργησή του.

"Για να είμαστε επίκαιροι, γιατί ξεκινάει τώρα και η συγκομιδή των σταφυλιών... περσινά ξινά σταφύλια. Δηλαδή πόσα χρόνια θα λέμε αυτό το επιχείρημα;" απάντησε ο κ. Αλεξιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

"Σε σχέση με τον ΕΝΦΙΑ, ψήφισε ο κόσμος. Μπορεί να μην μας αρέσει η ψήφος του αλλά ψήφισε" πρόσθεσε ο κ. Αλεξιάδης. "Είναι αυτή η προσπάθεια να επαναφέρουμε συνεχώς επιχειρήματα τα οποία τέθηκαν και το 2015 και το 2016 και το 2017 στον πολιτικό διάλογο, έχουμε απαντήσει πενήντα φορές σε αυτά τα επιχειρήματα και ξανατίθενται" επεσήμανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

"Σε ό,τι αφορά το θέμα του ΕΝΦΙΑ και μια σειρά από άλλα ζητήματα φορολογικής πολιτικής, να θυμίσω ότι είμαστε σε μια φάση διαπραγμάτευσης να αντιμετωπίσουμε μια οικονομική κρίση την οποία δημιούργησαν συγκεκριμένες πολιτικές και συγκεκριμένοι πολιτικοί. Μέσα από τη διαπραγμάτευση κάποια πετυχαίνουμε, κάποια όχι" τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.

Ανέφερε επίσης ότι ο ΕΝΦΙΑ του '17 σε σχέση με το '16 είναι μειωμένος κατά 20 περίπου εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση