Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

  Συμφέροντα για 15.000 αμφισβητούμενα στρέμματα πίσω από τις φωτιές στη Ζάκυνθο, καταγγέλλει ο Περιφερειάρχης Ιονίου


  Για εμπρηστική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη με αφορμή τη μεγάλη φωτιά που καίει για τρίτη διαδοχική ημέρα τη Ζάκυνθο.
  "Είναι σίγουρο ότι υπάρχει εμπρηστική διαδικασία που εξελίσσεται", δηλώνει ο Θεόδωρος Γαλατσιάτος και σημείωσε: "βάζουν φωτιές κοντά σε δρόμους και σε μονοπάτια".
  Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων αποκάλυψε ότι καίγεται η περιοχή όπου συμπεριλαμβάνονται και τα 15 χιλιάδες στρέμματα, η κυριότητα των οποίων είναι υπό αμφισβήτηση, με τη διαμάχη να βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο να κρύβονται συμφέροντα πίσω από τη διεκδίκηση της συγκεκριμένης έκτασης.
  Πάντως, ο κ. Γαλατσιάτος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι αλλεπάλληλες εστίες πυρκαγιάς να αποτελούν στόχευση της τουριστικής οικονομίας στα Ιόνια νησιά η οποία, όπως είπε, βρίσκεται σε εκρηκτική ανάπτυξη.
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Συμφέροντα για 15.000 αμφισβητούμενα στρέμματα πίσω από τις φωτιές στη Ζάκυνθο, καταγγέλλει ο Περιφερειάρχης Ιονίου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr